Skip to main content

ИНСТИТУТ ЗА ПЕДАГОШКА ИСТРАЖИВАЊА

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА НАЦИОНАЛНОЈ НАУЧНОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ
O TIMSS 2019 ИСТРАЖИВАЊУ У СРБИЈИ

Институт за педагошка истраживања из Београда, Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије и Завод за вредновање квалитета образовања и васпитања Републике Србије организују:

27. научну конференцију „Педагошка истраживања и школска пракса“

TIMSS 2019: РЕЗУЛТАТИ И ИМПЛИКАЦИЈЕ


Циљ конференције је представљање секундарних анализа података из међународног истраживања TIMSS 2019, као и дискусија учесника o импликацијама налаза и формулисање препорука за образовну праксу и политику.

Услед околности изазваних пандемијом вируса SARS-CoV-2 конференција ће се одржати 13. маја 2021. године у електронском формату (платформа zoom).
Рок за слање резимеа је 20.04.2021. Прихватају се радови који се тичу секундарних анализа података из истраживања TIMSS 2019. Такође, аутори могу да пошаљу радове у којима пореде актуелне податке са претходним циклусима, другим земљама и/или са другим пројектима националног, регионалног и међународног карактера.

Саопштења за конференцију можете послати на следећу адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

С поштовањем,

Председник програмског одборa
Др Ивана Ђерић
Институт за педагошка истраживања, Београд

Председник организационог одбора
Данијела Ђукић
Завод за вредновање квалитета образовања
и васпитања, Београд

Секретари конференцијe
Марија Ратковић и Јелена Мeдар
Институт за педагошка истраживања, Београд