Skip to main content

ИНСТИТУТ ЗА ПЕДАГОШКА ИСТРАЖИВАЊА

Еколошки идентитeт ученика основне школе у Србији (Environmental Identity of Primary School Students in Serbia – ELIPS) у оквиру програма Идентитети Фондa за науку Републике Србије

Фонд за науку Републике Србије је објавио коначну listu пројеката који ће бити финансирани у наредне две године у оквиру програма ИДЕНТИТЕТИ. На позив је конкурисало 160 предлога пројеката. Након поступка евалуације, спроведеног у два степена, за финансирање је одабрано 16 пројеката.

Пројекат Института за педагошка истраживања Еколошки идентитeт ученика основне школе у Србији (Environmental Identity of Primary School Students in Serbia – ELIPS) одобрен је под редним бројем 14.

Поред др Милице Марушић Јаблановић која руководи пројектом, пројектни тим Института за педагошка истраживања чине др Јелена Станишић и др Драгана Гундоган. У реализацији пројекта ће учествовати и истраживачи из партнерских институција: Учитељски факултет Универзитета у Београду, Институт за хемију, технологију и металургију Универзитета у Београду, Природно-математички факултет Универзитета у Новом Саду и Хемијски факултет Универзитета у Београду.